SUNDHEDSDAG
kunne du trænge til en indre rengøring...?


Lider du af allergi, overvægt, eksem, hovedpine, gigt eller andre ubalancer?

Har du brug for søde sager, cola, kaffe, cigaretter eller andre stimulanser?

... eller er du bare stiv i kroppen, når du vågner om morgenen og har lyst til generelt større velvære?


Der er hele tiden større interesse for at afgifte kroppen og af samme grund holder vi jævnligt en sundhedsdag med fokus på udrensning. Indholdet af en sådan sundhedsdag er en blanding af øvelser og inspirerende information om naturlig sundhed, hvor tarmskylning er et af dagens vigtigste punkter.

Tarmskylning er én af de ultimative udrensninger indenfor YOGA, da hele systemet bliver renset og tarmene bliver i følge nogle kilder så rene som hos en nyfødt baby. Ophobning af giftstoffer i tarmene kan være en af de største grunde til kroppens manglende balance, da nøglen til et godt helbred sidder i tarmene. Tarmenes slimhinde kan være dækket af op til 25 års gammelt skidt, som udsætter kroppen for en konstant selvforgiftning. Kombineret med en kort diætperiode giver tarmskylning en effektiv udrensning for hele kroppen - klare sanser og forøget energi er nogle af resultaterne.

næste sæson 2012:
lørdag den 5. maj - kl. 11-16
lørdag den 16. juni – kl. 11-16
lørdag den 28. juli – kl. 11-16
lørdag den 25. aug. - kl. 11-16

Pris: 600 kr. inklusiv mad, materialer og saltvand ad libitum

Husk: afslappet tøj, godt humør og tandbørste
Sted: på østerbro i innanna, www.husetinnanna.dk

En hel dag med dig i fokus - en pause i hverdagen, hvor du kan gøre op med dårlige vaner og blive præsenteret for et tagselvbord af idéer og måder at nulstille mentalt såvel som fysisk.

Det lyder jo alt sammen meget alvorligt, men vi kalder det også saltvandsparty og selvom det kan ende med at blive dit livs rengøring, kan du se frem til en sjov dag - flere vender tilbage og vil gennemgå kuren igen, ikke mindst fordi resultaterne er så store.

læs under sundhedsdag på min hjemmeside www.balancen.net og skriv mig en mail.

Deltagelse i sundhedsdagen er på eget ansvar!